Gun je jezelf , je ex-partener en jullie kinderen een gelukkige toekomst waarin de impact van de echtscheiding zo min mogelijk nadelige invloed heeft? Dan kan scheidingscoaching middels de SCHIPaanpak helpend voor jullie zijn.

Voor wie?

De SCHIPaanpak is een methode om de verstoorde relatie tussen (ex) partners te herstellen. Wanneer de liefdesrelatie voorbij is en er kinderen bij betrokken zijn, zullen jullie als ex- partners voor altijd aan elkaar verbonden blijven. En zullen jullie na de scheiding, samen moeten optrekken als "partners in ouderschap".

De verbinding tussen jou en je (ex) partner is verbroken (misschien al wel voor lange tijd) dit is mede waardoor jullie besloten hebben te gaan scheiden.

Met behulp van de SCHIPaanpak begeleid ik jullie als (ex) partners weer in verbinding te komen met elkaar om samen de rouw van jullie voorbije relatie te verwerken. Door te onderzoeken waar het is gaan schuiven, elkaar de erkenning te geven voor de wederzijds aangedane kwetsuren en het vertrouwen in elkaar te herstellen. Je gaat niet alleen jezelf maar ook de ander beter begrijpen. Waardoor er verzachting ontstaat.

De verliezen die zich schuilhouden achter de conflicten worden zichtbaar. Als je begrijpt, hoe ingrijpend het verlies ook is, wat de oorzaak is, kun je ermee verder. Er ontstaat weer ruimte waardoor jullie de stap van liedespartners naar "parnters in ouderschap" kunnen maken.

De SCHIPaanpak is een traject dat jullie gezamelijk doorlopen vanuit de visie dat jullie als partners eerst op partnerniveau jullie relatie goed dienen af te hechten voordat jullie samen goede ouders kunnen zijn. Essentiel voor het maken van duurzame afspraken voor de toekomst (ouderschapsplan) Zodat jullie kinderen niet de dupe worden van jullie scheiding.

Wil je meer weten over wat de SCHIPaanpak voor jullie kan betekenen, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Aangesloten bij