Blog

Je geluk weer vinden na je scheiding

Vijftien jaar geleden alweer ben ik gescheiden van de vader van mijn dochters. Toen voelde het alsof ik op de duikplank bij het zwembad stond op het punt te gaan springen terwijl ik niet wist of er wel water in het bad zat. Wat had ik toen behoefte aan een stevige hand en een warm hart om me door deze onzekere, eenzame periode te loodsen.

Lees meer

Ouderschapsregeling

Gaan jullie scheiden of uit elkaar en hebben jullie minderjarige kinderen? Dan zullen jullie het vooral voor de kinderen zo goed mogelijk willen regelen.

Lees meer

Scheiden, hoe vertel je het jullie kind(eren)?

Het is ‘het gesprek’ waarvan je hoopt dat je het nooit met je kind hoeft te voeren. Als het dan toch zover komt is het misschien ook wel het moeilijkste gesprek dat je als ouders ooit met je kind zult voeren.

Lees meer

Scheiden, hoe gaan jullie dat samen oplossen?

Gaan jullie scheiden dan komt er veel op jullie af. De emoties lopen hoog op en staan samen dingen regelen in de weg. Toch willen jullie het graag zo zorgvuldig mogelijk laten verlopen, jullie blijven immers samen ouders van de kinderen. Het inzetten van een scheidingsmediatior kan jullie helpen, om snel meer rust en duidelijkheid voor alle betrokkenen te creëren.

Lees meer

Eenzaam in je relatie, herken je dit?

Je voelt je binnen je relatie niet gehoord door de ander en de verbinding met elkaar is minder of misschien wel helemaal weg. Je voelt je eenzaam binnen je relatie. Dan is het de hoogste tijd om te gaan werken aan jullie relatie.

Lees meer